Your browser does not support JavaScript!
     
Spojená škola | Gyulu Szabóa 21 | Dunajská Streda
             Közös Igazgatású Szakközépiskola

ECL nyelvvizsga lehetőség Dunaszerdahelyen

  ECL

Újabb lehetőség diákok és felnőttek számára egyaránt Dunaszerdahelyen. Angol, német, szlovák és magyar nyelvből tehetnek alap-, közép- és felsőfokon nemzetközileg elismert ECL nyelvvizsgát mindazok, akiknek továbbtanuláshoz, munkához szükségük van a nyelvi készségek igazolására hazánkban és külföldön egyaránt. Továbbá mindazoknak, akik magyarországi egyetemeken végezték vagy végzik tanulmányaikat és szükségük van a diploma átvételéhez nyelvvizsgára kitűnő lehetőséget nyújt az ECL nyelvvizsga.

Az ECL nyelvvizsgát az európai uniós tagállamok által létrehozott konzorcium, a European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages dolgozta ki, különböző országokban ugyanazokat a teszteket oldják meg a vizsgázók.

A vizsga felépítése alap-, közép- és felsőfokon is egyforma, csak a feladatok nehézségi szintje különbözik. Az írásbelin megadott szempontok alapján kell két fogalmazást írni. Ezután szövegek alapján kell két feladatsort megoldani. A 15-20 perces szóbelin a bemutatkozás után (ezt nem értékelik) először a két vizsgázó és a vizsgáztató beszélget egy megadott témáról, majd mindkét vizsgázónak egy-egy kép alapján kell egy témáról beszélnie. A "hallott szöveg értése" vizsgarészben két szöveget hallgatnak meg, ezek alapján kell egy-egy feladatsort kitölteni.

A következő vizsgaidőpontok:

https://ecl.hu/vizsgaidopontok-2024/

 

Mindazok, akik érdeklődnek a nyelvvizsga iránt, megtehetik a Szabó Gyula 21 Szakközépiskola titkárságán és elérhetőségein: info@sosds.sk vagy a 031/5522836-os telefonszámon.

Bővebb információ itt található: www.ecl.hu, www.euroakademia.net

Hozzáadta: Bordás Sándor - 2023-11-25 18:19:21

Ma József, Bánk névnapja van
2024.Mar.19.