Nyílt nap december 6-án, 8:30-tól - Deň otvorených dverí 6. decembra 2017 od 8:30.

kepalbumok/2017-2018/szakgyak/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/infov/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/diakhet/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/elsosok/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/ossze/1.jpg link

Gyakorlat teszi a mestert

November 21-én a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola kétéves felépítményi gazdasági informatika szakos végzős diákjai izgatottan készültek a szakérettségi előtti nagy megmérettetésre: a sza... bővebben »

Versenyezni jó! - nemes küzdelem kitűnő szervezésben

Versenyezni jó! Versenyzéskor a fiatalokban fejlődik a kitartás, a motiváció, az akaraterő, a felelősségérzet, a csapatban való együttműködés képessége, de természetesen megtapasztalhatják a kudarcélm... bővebben »

Sikeres színjátszónk

Iskolánk I.D osztályos tanulója, Szűcs Márton, két éve a Novus Ortus Diákszínpad tagja. A Diákszínpad 2004-től a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ égisze alatt működik. Megalak... bővebben »

Elsős diákjaink avatása

November 16-án iskolánk elsős diákjainak volt az avatása. A délelőtt folyamán a hat elsős osztály diákjai különböző versenyeken vettek részt, melyekben bebizonyították, hogy összetartó osztály tagjai,... bővebben »

Az összetartozás ereje határon innen és túl

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola diákjai november 11-én egy felejthetetlen napot töltöttek Ausztriában, a bécsi Európa Klub és a Nemzetközi Duna Filharmónia meghívására. A délelőtti ór... bővebben »

Gyakorlat teszi a mestertVersenyezni jó! - nemes küzdelem kitűnő szervezésbenSikeres színjátszónkElsős diákjaink avatásaAz összetartozás ereje határon innen és túl

ESEMÉNYTÁR

MIT TERVEZÜNK NYITNI 2018/2019-es tanévben?

Új 4 éves szak indult szeptembertől


» Szakjaink megtekinthetőek itt!
» FELNŐTTKÉPZÉS

www.sosds.sk

-ELEKTROTECHNIKA-

- ÓRAREND -

Profil SOSDS

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntünk minden kedves szülőt, diákot, kollégát, iskolabarátot a több mint ötven éves múltra visszatekintő iskolánk honlapján. Az új évben új, fiatalos honlapot indítottunk, melyet Lelkes Sándor, iskolánk volt diákja hozott létre. Oldalaink még fejlesztés alatt vannak, folyamatosan töltjük fel dokumentumokkal, aktualitásokkal, hírekkel. Töltsenek el kellemes perceket eseménynaptárunk és képgalériánk megtekintésével, ahol bepillantást nyújtunk iskolánk életébe. Megismerkedhetnek itt az iskolában folyó oktatással, szakképzéssel, tájékozódhatnak a következő tanévben induló képzéseinkről. Egy kattintással megtalálják hivatalos oldalunkat a Facebook-on is. Reméljük, mindenki megtalálja információink között azt, amire kíváncsi. Ha bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzánk bizalommal személyesen vagy a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségek bármelyikén. Minden látogatót, érdeklődőt mindig szívesen fogadunk.


 

     

Ma Emma névnapja van
2017.Nov.24.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció