kepalbumok/2018-2019/hirdetes/1.jpg link
kepalbumok/2018-2019/untermayer/1.jpg link
kepalbumok/2018-2019/tanevzaro/1.jpg link
kepalbumok/2018-2019/paintball/1.jpg link
kepalbumok/2018-2019/patonyret/1.jpg link

INGYENES, NAPPALI FELNŐTTKÉPZÉS INDUL SZEPTEMBERTŐL

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21. Szakközépiskola igazgatósága értesíti az érdeklődőket, hogy a 2019/2020-as tanévben kétéves felépítményi tagozatot indít a következő szakokon: a) érettségivel vé... more »

Világrekordot ért el volt diákunk Untermayer Adrián

Az elmúlt hónapban (2019. júniusában) németországi Frauenauban erőemelő bajnokságon a Strongman SK Clubot a tavaly érettségizett volt diákunk Untermayer Adrián képviselte. A június 17-22. között ren... more »

Rendhagyó tanévzáró Dunaszerdahelyen, a Szabó Gyula 21 Szakközépiskolában

Június utolsó munkanapja az iskolákban ünnep. Az ország valamennyi oktatási intézményében tanévzáró ünnepségeket tartanak. Ekkor kerül sor az egész iskolai év értékelésére, a számvetésre, milyen kimag... more »

Osztálykirándulás

Az „információs és hálózati technológiák“ szakon tanuló II.D osztály a tanév utolsó napján csapatépítő tréningen vett részt. A számítógépes játékok kínálta virtuális stratégiatervezést és lövöldözést ... more »

Patonyrét 2.0

A tavalyi nagy siker után a II.E osztály ismét Patonyrétre látogatott, ezúttal a II.C osztály társaságában. A rekkenő hőség ellenére a fiatalok remekül érezték magukat. Lehetőségük nyílt a helyi élővi... more »

INGYENES, NAPPALI FELNŐTTKÉPZÉS INDUL SZEPTEMBERTŐLVilágrekordot ért el volt diákunk Untermayer AdriánRendhagyó tanévzáró Dunaszerdahelyen, a Szabó Gyula 21 SzakközépiskolábanOsztálykirándulásPatonyrét 2.0

News & Dates

MIT TERVEZÜNK NYITNI 2019/2020-as tanévben?

Új 4 éves szak indult szeptembertől


» Szakjaink megtekinthetőek itt!
» FELNŐTTKÉPZÉS

www.sosds.sk

-ELEKTROTECHNIKA-

- ÓRAREND -

Profil SOSDS
Free jobs

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntünk minden kedves szülőt, diákot, kollégát, iskolabarátot a több mint ötven éves múltra visszatekintő iskolánk honlapján. Az új évben új, fiatalos honlapot indítottunk, melyet Lelkes Sándor, iskolánk volt diákja hozott létre. Oldalaink még fejlesztés alatt vannak, folyamatosan töltjük fel dokumentumokkal, aktualitásokkal, hírekkel. Töltsenek el kellemes perceket eseménynaptárunk és képgalériánk megtekintésével, ahol bepillantást nyújtunk iskolánk életébe. Megismerkedhetnek itt az iskolában folyó oktatással, szakképzéssel, tájékozódhatnak a következő tanévben induló képzéseinkről. Egy kattintással megtalálják hivatalos oldalunkat a Facebook-on is. Reméljük, mindenki megtalálja információink között azt, amire kíváncsi. Ha bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzánk bizalommal személyesen vagy a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségek bármelyikén. Minden látogatót, érdeklődőt mindig szívesen fogadunk.


 

     

Today is name day Ilona
2019.Aug.18.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Registration