Your browser does not support JavaScript!
     
Spojená škola | Gyulu Szabóa 21 | Dunajská Streda
             Közös Igazgatású SzakközépiskolaErasmus+ egy életre szóló élményEgy ablak a világra

Iskolánk sikeresen megpályázta az Erasmus+ programot, melyet 2022. május 1-2023.6.30 között kell megvalósítani. Ennek megfelelően 20 diákunk 2 hetet töltött Málta szigetén szeptember 26- október 9 között. Itt különböző munkahelyeken betekintést nyerhettek szakmájuk fortélyaiba, tapasztalatokat gyűjthettek és új ismeretekkel lettek gazdagabbak. Az angol nyelv használata és fejlesztése volt a következő cél, amit sikerült is teljesíteni.
Csapatépítésből is jelesre vizsgáztak a diákok.

A két hét során rengeteg szabadidős program várta őket. Málta régi és új fővárosának, Mdina és Vallettának utcáin sétálva megcsodálhatták a gyönyörű épületeket, az építészet remekműveit. Hajóval Comino szigetére látogattak, ahol a Kék Lagunánál fürödhettek a Földközi tengerben. Málta szigetét a Hop on Hop off busz tetejéről is megcsodálhatták.

A kozmetikus, épületgépész, víz és gázszerelő szakon tanuló diákoknak a szigeten töltött két hét felejthetetlen élményeket adott. Új barátságok szövődtek, sokan bátrabbak lettek az angol kommunikáció terén, magabiztosabbak.

A kozmetikus diáklányok szalonokban, szállodák wellness részlegein dolgoztak.
Míg Sóki Veronika a Hilton Hotel wellness részlegén szerzett új tapasztalatokat, addig Sercel Szonja a Radison Blu hotelben.
Arcmasszázs, hátmasszázs terén is szereztek új ismereteket.

A fiúk építkezéseken, lakások felújításában segítettek munkájukkal.

Az Erasmus + pályázat keretében iskolánk két tanára módszertani továbbképzésen vett részt Máltán október 9-15 között.

Az Erasmus+ program nagyszerű lehetőség. Egy olyan ablak a világra, mely tágítja látókörüket, gazdagítja tudásukat és fejleszti személyiségüket.
Egy életreszóló élmény.« visszaMa Vazul névnapja van
2024.Jun.14.