Your browser does not support JavaScript!
       
Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola Gyulu Szabóa 21
Stredná odborná škola informatiky a služieb s vyučovacím jazykom maďarským, Dunajská Streda – DunaszerdahelyÉrtesítés a szülőknek és a diákoknakAz idei évben a járvány miatti korlátozások sajnos az iskolát is érintik. Ezért kérjük a diákokat, hogy az évnyitóra mindenki hozza magával kitöltve és a szülő által aláírva a csatolt Egészségügyi kérdőívet és nyilatkozatot. Hozzanak magukkal szájmaszkot, esetleg kézfertőtlenítőt.
Az iskolába érkezéskor a bejáratnál mindenkinek fertőtlenítenie kel a kezét.

Senki nem léphet az iskola területére, aki a légúti fertőzés tüneteit észleli magán, melyek megegyeznek a COVID-19 járvány és egyéb fertőző betegség tüneteivel (37°C feletti testhőmérséklet, orrfolyás, köhögés, hányás, bőrkiütések, hasmenés, hirtelen szag- és ízvesztés, fejfájás).
Ha a tanuló, vagy a vele egy háztartásban élő személyek, más közeli hozzátartozók tüneteket észlelnek, haladéktalanul lépjenek kapcsolatba a háziorvossal vagy a gyermekorvossal és az ajánlásainak megfelelően járjanak el. A tanuló az orvos által meghatározott ideig nem jár iskolába. Mikor újra iskolába lép, a szülő/nagykorú diák által aláírt egészségügyi nyilatkozatot hoz.
« visszaMa Kristóf, Jakab névnapja van
2021.Jul.25.