Nyelvtanulás MáltánA nagyszerű lehetőséget kihasználva, a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola négy diákja nyolc felejthetetlen napot töltött Máltán a Bestest iroda szervezésében.
A középiskolás diákok fejleszteni akarták angol nyelvtudásukat. Mindezt sikerült is megtenniük a St.Julians-ben működő ESE-European School of English nyelviskolában. Itt egy hetes intenzív angol nyelvtanfolyamon vettek részt, mindenki szintjének megfelelően, keveredve más országokból érkező diákokkal. A kevert nyelvi csoport nagyszerű lehetőség volt a kommunikációra, mások kultúrájának megismerésére, ismerkedésre és kapcsolatok építésére.
A nyelviskola után a délutáni órákban a diákok kirándultak a szigeten. Popeye Villageben szerepelhettek a Popeye a tengerész filmben, megcsodálták az ősi fővárost Mdinát és a jelenlegi fővárost, Vallettát. Fürödtek az égszínkék Földközi tengerben, hajókiránduláson vettek részt, melyen megtekintették Comino szigetét és a Kék Lagúnát. Jeep Szafari túrán is voltak, melynek végén a Golden Bayen fürödhettek.
Az esték sem maradtak programok nélkül, séták a tengerparton, bowlingozás és közös esték az iskola szervezésében.
Mindemellett a résztvevők családoknál voltak elszállásolva, ahol szintén gyakorolhatták angol nyelvtudásukat a házigazdákkal.
Felejthetetlen 8 nap Máltán! Ha te is szeretnéd angol nyelvtudásodat fejleszteni és barátokkal, élményekkel gazdagabb lenni, akkor ne habozz és gyere el velünk.
Klőr Levente, angol tanár, szervező


Íme, néhány élménybeszámoló:
It is worth visiting Malta and the language school. It was a good decision to go there and I recommend it to everybody, who would like to improve their English, meet new friends, learn about new cultures.
Maga az iskola sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Nagyon kedves volt mindenki és jól voltak megszervezve a programok. A családdal(legalább is amelyiknél én voltam) minden tökéletes volt. Nagyon megérte elmenni, jó döntés volt. Gaál Szabolcs – 2.D

Bátran írhatom, hogy 2019. szeptember 21-én életünk egyik legemlékezetesebb kalandjára indultunk, ami nem más volt, mint egy angol tanfolyam Máltán. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, megismerhettünk egy teljesen más kultúrát, mint ami a miénk. Sok új emberrel megismerkedtünk és összebarátkoztunk. Gyönyörű helyeken voltunk, mint például Málta fővárosában, Vallettában, ami káprázatos volt. Egy másik napon elhajóztunk a Kék Lagúnához, ami egy Máltához tartozó kis sziget. A következő pár nap is teles tele volt programokkal, szafari túrán voltunk, moziban, ahol Málta történelmét ismerhettük meg, nagyon sok lehetőségünk volt a fürdésre, amit természetesen ki is használhattunk. Voltunk Popey faluban ahol egy kis részletet forgathattunk a filmből. Megismertünk egy teljesen más ízvilágot is egyben. Egyszerűen az egész kirándulás percről percre varázslatos volt, a vezetők is azon voltak, hogy örök életünkben megmaradjon ez a véleményünk a kirándulásról. Remélem még lesz alkalmunk visszamenni, mert ez egy kihagyhatatlan élmény. Kovács Viktória - 2.E
A suli jó volt, sok emberrel találkoztam. Pár emberrel tartom a kapcsolatot is. A tanár is kedves volt, sok volt a kommunikáció. Az egész környezet szuper volt, mindenki kedves/segítőkész volt. Régen voltam ilyen jó túrán. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagy Norbert - 2.D
Ha az egy hetes Máltai utamat, össze akarnám foglalni néhány sorban nehéz dolgom lenne. Ez alatt az egyetlen hét alatt annyi minden történt, hogy erről napokat is tudnák beszélni. A nyelviskoláról annyit, hogy a nyelvi szinteket tökéletesen rád szabják, és még tudsz is rajta változtatni. Több lehetőségetek lesz fürdeni a nyílt tengerben. Hihetetlenül szép tájak, helyek megtekintése. Ha nem akarsz lemaradni egy földrészen túli élményből, akkor garantáltan ajánlom neked ezt a kirándulást. Polák Albert – 2.D« vissza

     
     
          

Ma Donát névnapja van
2020.Feb.17.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció