OsztálykirándulásAz „információs és hálózati technológiák“ szakon tanuló II.D osztály a tanév utolsó napján csapatépítő tréningen vett részt. A számítógépes játékok kínálta virtuális stratégiatervezést és lövöldözést felváltotta a valós csapat, a valós taktika és a testet is megmozgató harc.
Az osztály vonattal érkezett meg Alistálba, ahonnét egy több kilométeres gyalogtúra keretében jutott ki a paintball pályára. Érkezés után a fiúk megkapták a védőfelszerelést, a védőmaszkot és a fegyvereket, majd megismerkedtek a játékszabályokkal. A játékmester nagy türelemmel és szakértelemmel magyarázta a pálya elrendezését, ismertette a küldetést, segített a fiúknak a taktika kitalálásában és indulhatott is a csata.
A „fekete szamurájok” és a „zöld tini nindzsák” kemény harcot vívtak egymás ellen, hogy a lehető legjobban teljesítsék a kapott feladatokat.
Ropogtak a fegyverek, folyt az izzadság és a festék az arcokon, de kalandos délelőttöt töltött együtt az osztály. Mindenki alaposan elfáradt a nagy melegben, és élményekkel gazdagodva térhetett haza.

Magyarics Mónika
a II.D osztályfőnöke« vissza

     
   


     

Ma Tünde névnapja van
2020.Jun.01.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció