A jó szakma felér egy diplomávalEnnek a szlogennek a jegyében rendezi meg évente a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt. A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is − társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén. Idén az országos szakmai versenyekre 41 szakképesítésben több mint 5 700 fő jelentkezett.
A felvidéki válogató elméleti fordulója az Építészeti Szakközépiskolában Dunaszerdahelyen került megrendezésre. Iskolánk szakmáit 13 diák képviselte:
• fodrász szakma – 2 tanuló (Fodor Barbara, Pongrácz Barbara III.B),
• kozmetikus és sminkes szakma – 2 tanuló (Bodó Alíz II.D, Varga Alexandra II.L),
• villanyszerelés – 1 tanuló (Szolgai Viktor I.J),
• erősáramú elektrotechnikus – 1 tanuló (Écsi Ádám I.J),
• informatikai rendszergazda – 7 tanuló (Bognár Balázs, Domonkos Ákos, Szitás Ádám, Pudmerický Patrik, Rabina Gábor, Tar László, Vassy Norbert II.M).
A válogatóból 5 diákunk jutott tovább: Szolgai Viktor a villanyszerelő szakmában (felkészítő tanár: Czaudt Zoltán), Domonkos Ákos, Szitás Ádám, Pudmerický Patrik, Vassy Norbert az informatikai rendszergazda szakmában (felkészítő tanárok: Magyarics Mónika, Méhes Gergely, Takács Péter). A résztvevőknek gratulálunk, a továbbjutóknak pedig sok sikert kívánunk!
Magyarics Mónika, tanár« vissza

          

Ma Zsuzsanna névnapja van
2018.Feb.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció