Angol nyelvi programok iskolánkbanA dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola diákjai november 22-én, részt vettek az Improve Your English iskolai angol versenyen, melyben szövegértési, nyelvtani és fogalmazási feladatokat oldottak meg. A verseny második fordulójában a legjobban teljesítő diákok szóbeli készségeiket fogják bizonyítani. A legjobb közülük fogja képviselni az iskolát az angol olimpiász járási fordulóján.
November 24-én, iskolánk vendége volt Ana Rodriguez tanárnő Costa Rica-ról, aki interaktív angol órákat tartott iskolánkban. A diákok aktívan bekapcsolódtak a társalgásba és a feladatokba, majd kérdéseket tettek fel a tanárnőnek. Egy mozgalmas angol délelőttöt töltöttek a diákok ezen a napon.
November 30-án iskolánk diákjai bekapcsolódnak a Best in English nemzetközi online versenybe, ahol egy tesztet kell megoldaniuk online egy óra alatt.
December 1-én az Expert Geniality Show országos tesztversenyen mérettetik meg magukat a diákok.
Az idegen nyelvek oktatásában az iskola fontos hangsúlyt fektet az interaktív órákra, angol anyanyelvű előadók meghívására és a társalgásra.« vissza

     
          

Ma Zsuzsanna névnapja van
2018.Feb.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció