Trencséni elektrotechnikai kiállításA dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola tanulói 2016. október 12-én exkurzión vettek részt, melynek célállomása a trencséni ELO SYS elektrotechnikai kiállítás volt.
A bemutatott eszközöket több pavilonban tekinthettük meg. A látogatók szemügyre vehették a hazai és külföldi vállalatok kínálatait. Akadtak itt különféle hőkamerák, biztosítékok, riasztók és elektromos alkatrészek minden mennyiségben. Természetesen azért voltak jóval érdekesebb eszközök is, mint például a napelemmel működő lámpák, továbbá a programvezérelt gravírozó és az egyre népszerűbb 3D nyomtatók, melyeknek érdemes több figyelmet szentelni.
A kiállítás fő célja ezeknek a termékeknek a reklámozása és népszerűsítése, így rengeteg szórólaphoz, újságoz és más reklámanyaghoz lehetett hozzájutni.
Nekünk diákoknak, tanulmányi kirándulás lévén, a nézelődésen kívül meg kellett valamit jegyeznünk ebből a kiállításból, így kaptunk egy feladatot. Mégpedig azt, hogy 3, számunkra érdekes eszközről készítsünk fényképet, és tudjuk azokat röviden bemutatni.
Egy tanulságos és érdekes napot tudhatunk magunk mögött, melyen a látványos bemutatók által szakmai tapasztalatokat gyűjthettünk.
Mindezt köszönjük tanárainknak.

Herbrik Noémi
II.C« vissza

   


     

Ma Sára, Márió névnapja van
2018.Jan.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció