INTERBEAUTY Bratislava 2016A hagyományosan Pozsonyban megrendezésre kerülő INTERBEAUTY - nemzetközi kozmetikus és fodrász szakkiállítás, az iskolánk kozmetikus és fodrász diákjai számára egybefonódik az iskolakezdéssel. Az idén közel 80 diákunk számára nyújtott felejthetetlen élményt ez a rendezvény, melynek keretén belül a diákok új ismeretekre tettek szert, ezzel bővítve az iskolában szerzett tudásukat.
A kiállítás gazdag kínálatával mindkét szakma számára rengeteg látnivalóval szolgált. A kozmetikusok megismerkedhettek a kozmetikai újdonságokkal, az arctisztítás legújabb módszereivel, a rizs és bambuszpúder alkalmazásával a dekoratív kozmetikában és a rádiófrekvenciával történő arcfiatalítással, ezenkívül a diákok a nap folyamán figyelemmel kísérhették a szlovákiai sminkverseny egyes fordulóit. A fodrászlányokat az olasz fodrászmester, Vincenzo Piccola bűvölte el a legkülönfélébb nyírási technikákkal és estélyi frizuráival.
A kiállítás alatt a diákok kedvükre vásárolhattak a kiállítók legterendibb termékeiből ill. kipróbálhatták ezeket a termékeket és az egyes kezeléseket is.« vissza

     
 


     

Ma Zsuzsanna névnapja van
2018.Feb.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció