Középiskolánk iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk!A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola a 2017/2018-as tanévben új négyéves érettségivel végződő szakot indít az informatika és a számítógépes hálózatok világa iránt érdeklődő fiatalok számára „információs és hálózati technológiák” néven.
A diákok tanulmányaik során megismerkednek a számítógépek felépítésével, a multimediális eszközök gyakorlati alkalmazásával, elsajátítják az információs, a hálózati és szerver rendszerek konfigurálását, telepítését, karbantartását, az operációs és adatbázis rendszerek működésének alapelveit, valamint megtanulják a hardver, szoftver és a számítógépes hálózatok területén alkalmazható hatékony hibaelhárítási eljárásokat.
Az oktatás keretében a diákok széleskörű szakmai ismereteket kapnak elektronikából és elektrotechnikából, programozási, weboldal készítési, számítógépes grafikai ismeretekkel gazdagodnak, valamint tökéletesedhetnek a szlovák, angol és német szakterminológiában is. A szaktantárgyak oktatása korszerűen felszerelt tantermekben és laboratóriumokban zajlik.
A gyakorlati ismeretek megszerzése után a diákok felkészülnek arra, hogy tervezői, építői és karbantartói jellegű munkát végezzenek az információs technológiák terén. Az „információs és hálózati technológiák” szakot végző diákok így olyan kvalifikált munkaerővé válnak, akik képesek önállóan tervezni, megépíteni, megszerelni, javítani és üzemeltetni a modern informatikai technológiákat használó berendezéseket és főképpen IKT specialistaként, rendszergazdaként tudnak majd elhelyezkedni.
A diákok tanulmányaik során megszerezhetik az elektrotechnikai jártasságukat igazoló tanúsítványt (Osvedčenie o odbornej spôsobilosti elektrotechnikov), valamint megszerezhetnek egyéb nemzetközileg is elismert tanúsítványokat (ECDL, CISCO, EBC*L, ECL).« vissza

   


     

Ma Sára, Márió névnapja van
2018.Jan.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció