Új, modern tanulmányi szak indul szeptembertőlÚj, modern tanulmányi szak indul szeptembertől
6329 M 01 kereskedelmi és információs szolgáltatások – nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola rendszeresen új szakkal bővíti kínálatát és megújítja a meglévő tanulmányi irányzatokat alkalmazkodva a munkaerőpiac változó igényeihez. A 2016/2017-es tanévtől egy modern, a közgazdaságtan és számítástechnika ismeretanyagát egyesítő tanulmányi szak várja az alapiskolák végzőseinek jelentkezését.

A kereskedelmi és információs szolgáltatások – nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok szak idegen nyelveket beszélő, felkészült menedzsereket képez majd, akik a hazai és nemzetközi kereskedelem és üzletkötés területén tudják hasznosítani tudásukat. A szak egyedisége abban rejlik, hogy egyesíti két szakirányzat, a közgazdaságtan és a ma már nélkülözhetetlen számítástechnika ismeretanyagát. A diákok megtanulják, hogyan kell vállalatot alapítani, könyvvitelt vezetni, vállalati szaklevelezést lebonyolítani, marketing és jogi ismereteket szereznek, valamint betekintést nyernek az üzleti etika és diplomáciai protokoll világába is. Az iskola 4 modern számítástechnikai szaktantermében magas színvonalon folyik az informatikai tantárgyak oktatása, melyeken az operációs rendszerekkel, az ismert irodai szoftverekkel ismerkednek meg a diákok. A szakórákon megszerzett ismereteket a diák-részvénytársaság és gyakorlócég működtetése során mélyíthetik és használhatják fel.

A diákok érettségi bizonyítványuk mellé további, nemzetközi akkreditációval rendelkező bizonyítványt szerezhetnek informatikából (ECDL), közgazdaságtanból (EBC٭L), valamint ECL nyelvvizsgát tehetnek az iskola mellett működő vizsgaközpontban.« vissza

   


     

Ma Zsuzsanna névnapja van
2018.Feb.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció