Bármit tanulunk, önmagunknak tanuljukA tanulás nem kötelesség, nem a szabadság korlátozása, hanem: egy óriási kaland. A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola három diákja nagy kihívás elé állt tavaly novemberben. A számítógépes képszerkesztés iskolai kötelező tananyagán felüli professzionális jártasság megszerzését tűzték ki maguk elé.
A tanulók több hónapon keresztül hetente egyszer délután öttől este kilenc óráig vettek részt az IMMI - Nemzetközi Multimédia Intézet Alapítvány szervezésében zajló Photoshop tanfolyamon a szervezet győri oktatótermében. Ambrus László oktató tanár nagyfokú profizmussal vezette be a diákokat a számítógépes grafika rejtelmeibe, és mutatta be a mesterfogásokat.
Sok-sok esti, hétvégi gyakorlás után a tavaszi szünetben a diákok felkészülten álltak neki a vizsgafeladatok megoldásának. Nagy várakozás előzte meg az értékelés megérkezését, és az eredményre mindegyikük méltán lehet büszke: sikeres vizsgát tettek - Bognár Balázs (I.M), Kagyerják Tamás (II.M) és Kiss Emanuel (IV.C).
Mindhármuknak szívből gratulálunk.
A tehetségüket és szorgalmukat támogató, valamint az utaztatásukat biztosító tanáraik: Magyarics Mónika és Méhes Gergely« vissza

          

Ma Sára, Márió névnapja van
2018.Jan.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció