Nyílt nap iskolánkbanA dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola december 17-én kitárta kapuit a pályaválasztás előtt álló alapiskolás tanulók, szüleik és pedagógusaik számára, hogy bemutassa képzési kínálatát, az iskola működését és az itt zajló diákéletet.
A napot az iskola igazgatóhelyettese, Bódis Lívia nyitotta meg. Beszédében hangsúlyozta a döntés fontosságát, azt, hogy nincs jó vagy rossz döntés: olyan szakot, szakmát kell választani a tanulóknak, amiben örömüket lelik, amit a jövőben szeretnének gyakorolni.
A látogatókat karácsonyi hangulat, sok-sok látnivaló és érdekes program fogadta. Az iskola aulájában a fodrászok, kozmetikus és sminkes diáklányok mutatták be mesterségüket, a tantermekben és szakoktató helységekben pedig más-más tanulmányi szakkal illetve szakmával ismerkedhettek meg az érdeklődők. Megtekinthették az elektrotechnikai laboratóriumot és voltak interaktív tanítási órák is, hiszen a modern technika és oktatási módszerek látványosabbá, élményszerűvé teszik a tanulást.
Az iskola rendszeresen új szakkal bővíti kínálatát és megújítja a meglévő tanulmányi irányzatokat alkalmazkodva a munkaerőpiac változó igényeihez. A következő tanévtől egy modern, a közgazdaságtan és számítástechnika ismeretanyagát egyesítő tanulmányi szak várja a jelentkezőket. A kereskedelmi és információs szolgáltatások – nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok szak idegen nyelveket beszélő, felkészült menedzsereket képez majd, akik a hazai és nemzetközi kereskedelem és üzletkötés területén tudják hasznosítani tudásukat.
Az iskola legújabb reklámfilmjének a bemutatója következett, majd a sorsolás, ahol a kilencedikes diákok ajándékokat, meglepetéseket nyerhettek. A zenei aláfestésről negyedikes diákunk, Bertók Róbert gondoskodott: zongorán ismert karácsonyi dallamokat játszott. Az iskola vezetősége köszöni mindazon kilencedikes diákoknak, akik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel.« vissza

     
     
     
     
     
     
     
     
   


     

Ma Sára, Márió névnapja van
2018.Jan.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció