Budapesti exkurzióNemrég tanulmányi kiránduláson vett részt a IV. D-1, III. A, I. C és az I. A osztály. A kirándulás pedagógiai szervezői, felügyelői Németh Emese, Csibrey Erika, Klőr Henrietta és Takács Péter tanárok voltak. Két helyre is ellátogattunk: a Budapesti Műszaki Tudománytár volt az első, majd a Csodák Palotája következett.
A Műszaki Tudománytár valójában múzeum, ahol a közelmúlt műszaki tárgyainak fejlődését követhettük nyomon. Lélekemelő volt visszaemlékezni, milyen rádiónk, televíziónk, vagy számítógépünk volt 20-30 évvel ezelőtt. Felmerült bennünk, hogy amit ma a legmodernebb készüléknek hiszünk, sok év múltán a következő generációk vajon hogy vélekednek róluk?
A Csodák Palotája egyaránt szórakoztató gyerekeknek és felnőtteknek. Résztvettünk egy fizikai bemutatón, ahol szórakoztató kísérletek formájában ismerkedtünk meg az elektromágneses mezők hatásaival, gyakorlati alkalmazásaival. A sok logikai játék, kézügyességi feladat lekötötte az összes diák és tanár figyelmét.
A tanulmányi kirándulás sikeres és tanulságos volt, a résztvevők sok élménnyel gazdagodva tértek vissza a mindennapok feladataihoz.« vissza

     
     
     
     
 


     

Ma Zsuzsanna névnapja van
2018.Feb.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció