Látogatás Vácott az IBM vállalatnálIskolánk műszaki szakos tanulóinak immáron második alkalommal nyílt lehetősége megismerkedni az IBM óriásvállalat váci illetőségű IBM Data Storage Systems Kft. gyártóüzem működésével és mindennapjaival.
Az előző tanévben tett látogatás sikerén felbuzdulva Horváth Balázs, az IBM kommunikációs igazgatójának szakmai felügyelete mellett diákjaink betekintést kaptak a vállalat kizárólag Magyarországon gyártott, csúcskategóriás adattároló-rendszereinek gyártási folyamatába.
A kommunikációs igazgató rövid prezentációját követően, a szigorú biztonsági előírásoknak eleget téve a diákok beléphettek a szerelőcsarnokokba is. A kísérő tanárok (Magyarics Mónika, Méhes Gergely, Németh Emese) felügyelete mellett a tanulók karnyújtásnyi távolságból figyelhették meg a csúcskategóriás eszközök összeszerelését, ellenőrzését, csomagolását. A gyártási folyamat minden területén tapasztalható volt a precizitás és professzionalitás, a törekvés arra, hogy a termékek minden téren megfeleljenek a legmagasabb szintű elvárásoknak.
Szakközépiskolánk tanulói érdekes és hasznos információkkal gyarapították tudásukat a jó hangulatú és érdekfeszítő tanulmányi kiránduláson. Bízunk benne, hogy a látottak kellő motivációt nyújtanak tanulmányaikhoz, hiszen mindannyian tapasztalhatták, hogy érdemes komolyan venni a műszaki tanulmányokat.

Méhes Gergely, informatika tanár« vissza

          

Ma Timón névnapja van
2018.Jan.24.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció