Üzenet: Tőlünk HozzádAnnyi mindent meg kellett volna még beszélnünk. Még akkor is, ha te voltál a csöndesebb, hallgatag.

Nem jönnek a szavak. A lélek sír, s a száj dadog.

Úgy vártuk a szünidőt! Terveztük a vidám hosszú hétvégéket. Forróság volt, s vágytuk a hűsítő vizet. Ez a víz lett az ellenség, erősebb volt, elnyelt, elszakított tőlünk.

Akkor ott valami megszakadt, maradt a múlt idő. Először a félelem, a bizonytalanság majd a visszafordíthatatlan kegyetlen bizonyosság, hogy számodra a földi pálya, az út véget ért.

A mi osztályunkban már minden nap van egy hiányzó diák.

Hiányod sok mindenre tanít. A szelídséged, biztató szavad, hogy nem kell mindenen bepánikolni, majd a dolgok jobbra fordulnak – mindig így mondtad, még akkor is, ha te is szorongtál.

Az írás neked nagyobb munka volt mindenkinél, hisz szemüveged nélkül alig láttál valamit, soha nem panaszkodtál és soha nem éltél vissza a helyzeteddel. Ha vitáztunk, azt bölcs mosolyoddal könnyen lezártad.

Te voltál a jó hangulatú partik zenei „mixmestere“. Csak szólnunk kellett, „Laci mixelsz?“ és kedvünkre tettél. Bocsásd meg, ha akadtak olyan helyzetek, amikor nekünk kellett volna téged óvnunk – s mégis úgy alakult, hogy te álltál ki mellettünk.

A lélek háborgása hiábavaló.

„Csak Istennél csendesül el lelkem, tőle kapok reménységet“ – mondja nekünk is a zsoltáros.

Hiányod fáj, pótolhatatlanul szívünkbe zártunk, velünk vagy. Köszönünk Téged, hogy valamennyiünk életének része lettél mindörökre.

a III. C osztályU.i.: „Iskolánk gyászolja a tragikus hirtelenséggel 2015. augusztus 7-én elhunyt diákját, Papp Lászlót. Isten nyugtassa békében, adjon vigasztalást a családnak! Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.“

Szabó Gyula 21 Szakközépiskola, Dunaszerdahely« vissza

   


     

Ma Sára, Márió névnapja van
2018.Jan.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció