Ismét CISCO oklevelek átadására került sorA dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola "Számítógépes hálózatok műszerésze" szak 7 végzős diákja a szakérettségi mellett sikeresen teljesítette a CISCO Hálózati Akadémia CCNA forgalomirányítás és kapcsolás: Bevezetés a hálózatok világába modulját is.

Napjainkban nagy fordulópont előtt állunk a technológiai fejlődésben, ami által kommunikációs szokásaink és lehetőségeink még jobban ki fognak bővülni. A hálózatok és az internet megváltoztatja azt, ahogy tanulunk, ahogy kommunikálunk, ahogy dolgozunk, de még azt is, ahogy játszunk. A megbízható vezetékes és vezeték nélküli hálózatok felügyeletére és karbantartására jól képzett szakemberekre van szükség. A naprakész tudás megszerzéséhez segítették hozzá diákjainkat a CISCO Hálózati Akadémia kurzusai és vizsgái.

A diákok jól felszerelt szaktanteremben ismerkedtek meg a nagyvállalatokban használatos forgalomirányítók és kapcsolók működésével és konfigurálásával, megtanulták egy egyszerű Ethernet hálózat tervezését és megépítését, elsajátították a címzési sémákat az IPv4 és IPv6 környezetben, áttekintést kaptak az adatforgalom elemzésének alapjairól, valamint képessé váltak alhálózatok létrehozására megadott követelményeknek megfelelően. A tananyag a hangsúlyt a gyakorlati készségekre helyezte, valamint a munkaerőpiacon azonnal értékesíthető és az ipar által elismert tudást adjon át.« vissza

   


     

Ma Sára, Márió névnapja van
2018.Jan.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció