Rendhagyó PedagógusnapA Szabó Gyula 21-es Szakközépiskola pedagógusai idén rendhagyó módon ünnepelték a tanítók napját.
Az intézmény igazgatója, Molnár Ilona a tanárok és szakoktatók számára március 27-én szakmai kirándulást szervezett Magyarországra a Dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolába és Kollégiumba. A baráti fogadtatás után az iskola egykori igazgatója, Kosztolányi Gyula és jelenlegi igazgatója, Stégner Péter mutatták be a szakiskolát. Megismerkedhettünk a náluk folyó szakmai munka sokrétűségével, újdonságokkal, mind szakmai, mind módszertani szempontból, melyeket dabasi kollégáink sikeresen alkalmaznak oktató-nevelő munkájukban, mint például a 3-4 dimenziós oktatástechnológia alkalmazásával. A napi eszmecsere során részletesen megvitattuk a látottakat, tapasztalatokat. Megegyeztünk abban, hogy az ilyen találkozásokra, kölcsönös szakmai megbeszélésekre és tapasztalatcserékre a két iskola között szükség van a jövőben is.
A szakmai bemutatót finom ebéd követte, megkóstolhattuk a helyi ételkülönlegességet, a sári rétest is. Az ebéd után megtekintettük a szakmunkás tanulók által felújított Halász kúriát, melyet Kosztolányi Gyula, Dabas város képviselője kezdeményezett a város anyagi támogatásával. A nap fénypontja Kossuth László felújított síremlékének közös megkoszorúzása volt.
Tapasztalatokban és élményekben gazdagon zárult a dunaszerdahelyi szakközépiskola tanárai számára a dabasi látogatás.« vissza

     
     
     
   


     

Ma Zsuzsanna névnapja van
2018.Feb.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció