Egyetemlátogatás2014. 12. 01-én a Selye János Egyetemre látogattunk, ahol közvetlen, szívélyes vendéglátásában részesültünk.
A Gazdaságtudományi Kar, a Karrier Tanácsadó Központ, valamint a Hallgatói Önkormányzat munkatársainak idegenvezetésével megismerhettük az intézmény legjavát, megtekintettük az egyes épületeket, és részt vehettünk néhány előadáson is. Ezáltal részletes betekintést nyertünk az egyetem kínálta lehetőségekbe. Sok hasznos információt kaptunk a szakokkal, felvételivel, ösztöndíjprogramokkal és a diákélet anyagi feltételeivel kapcsolatban. Diákjainkat lenyűgözte az intézmény épületeinek a felszereltsége – a könyvtár, a kollégium, de legfőképp a tornaterem és a fitnesz. A Hallgatói Önkormányzat lelkes tagjai megismertettek minket a diákélet társas vonatkozásaival, szórakozási lehetőségeivel és az egyetemi klubbal.
Diákjaink élményekkel és reményekkel telve tértek haza. Reméljük az ott látottak kellő motivációval szolgálnak majd a jövőbeli terveik megvalósításához, továbbtanulásukhoz.« vissza

     
          

Ma Zsuzsanna névnapja van
2018.Feb.19.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció